Skaffa dig något nytt

Att skaffa sig någonting nytt till garderoben behöver nödvändigtvis inte betyda att det ska se modernt ut. En trend som aldrig tycks ta slut är retrolooken. I den kan allt möjligt ingå, som en Stetsonhatt eller kläder inspirerade från filmen Easy rider samt blåkläder från en svunnen tid. Kolla in detta utbud.

Det dyker upp retro mode även i de säsongsbundna trenderna. I höstas så var cowboyboots heta. Även den så kallade baguetteväskan,  som hade sitt stora genombrott 1997, blev plötsligt trendig igen. En populär accessoar är diademet som har kommit tillbaks till oss från 1960-talet och filmen Den sista natten med gänget.

Vårmodet skiljer sig naturligtvis en hel del från det som var mode hösten 2020. Främst så har covid-19 pandemin påverkat modet åt det mjukare och bekvämare hållet. Vi har valt att ha hoodies och mjukisbyxor under ett år och det betyder även att det har blivit lite av en trend.

De detaljer i modet som är specifikt i vår är att ryggen ska visas upp. Klänningar med ryggen bar är mycket modernt. Glansigt och glittrigt både för kvinnor och män, i kavajer och i långbyxor. Ännu en retrotrend kan skönjas och det är stora axelvaddar.