Se över dina smycken och accessoarer

Ofta så kanske vi köper på oss smycken och accessoarer utan att ha riktig koll på vad som finns därhemma. Det är därför viktigt att se över dina smycken och accessoarer med jämna mellanrum. Likaväl som vi städar igenom vår garderob och rensar så kan det vara bra att rensa i smyckeskrinet mellan varven.

Det kan vara att vi fått en massa smycken och även köpt på oss saker som vi en gång tyckte väldigt mycket om. Tillslut så ligger de där och aldrig används. Det är ju bra onödigt och det går att rensa för att både få plats med annat men också att kanske tjäna en slant på guldsmycken som idag aldrig används. Beställ hem en guldpåse för värdering och se vad du kan få för ditt överblivna guld i form av smycken.

När du rensat ut bland dina smycken och accessoarer och sålt ditt guld så kan du anordna en egen liten loppis därhemma för att sälja sådant som aldrig används. På så sätt så kan du få in lite extra pengar att köpa något nytt och spännande som du kanske använder mer regelbundet. Vi drar på oss mycket saker och det kan vara skönt att få rensa emellanåt. Försök att i alla fall en gång per år köra någon form av genomgång och kanske rensning bland dina smycken och accessoarer.