Modet i skidbacken

Vintersäsongen 2020-2021 börjar närma sig med fart och det är snart dags att vistas vid skidbackarna igen. Kanske är det också hög tid att uppdatera garderoben och unna dig nya skidkläder? Modet i skidbacken denna säsong ser ut att kombinera nya trender med ett kärt återseende av 60- och 70-talen. Färger och former är viktiga i år. Genom att kombinera korta jackor och tajta byxor blir du riktigt trendig i pisten.

Välj retro

När det kommer till skidjackor så verkar favoriten inför den kommande säsongen vara pufferjackan – en gammal klassiker i dun som har hängt med sedan 60-talet. Det skadar heller inte med en härlig färgklick, helst i 70-tals-inspirerade färger och mönster. Om du inte ännu har bestämt dig för vilken jacka du vill inskaffa inför skidresan kan du kolla in dessa modeller. Bland skidbyxor så är det hög midja och utsvängda ben som gäller.

Hjälm och skidglasögon

Även med säkerhetsutrustningen finns det utrymme att uttrycka dig stilrent. Ett tips är att blanda en mer modern design på hjälmen och skidglasögonen för att skapa en snygg kontrast om du väljer ett retro-ensemble till jacka och byxor. Speciellt mot den vita snön är det kul att ha starka färger på accessoarerna. Se till att hålla dig trygg i backen men gör det med stil!