Mode för de storvuxna

Att vara av modell större och köpa kläder är inte alltid lätt. Butiksanställda kan vara ovana vid att hjälpa till och man drar sig kanske gärna för att fråga. Bäst hjälp får man oftast i en butik som är specialiserad på stora storlekar, oavsett om det är för vardag, fest eller arbete.

Hitta rätt storlek

Att handla på nätet kan vara smidigt, och man har tillgång till ett större sortiment. Ett måttband och en storleksguide är dina vänner när du handlar online. Många människor med större kroppsram väljer ofta alltför stora storlekar, för att dölja sig. Men faktum är att man ofta ser mindre ut (om man nu vill det) när kläderna sitter åt precis rätt.

Att lära känna ett märke

Storlekar och passform kan variera i viss mån mellan märken. Om du har ett särskilt favoritmärke är anledningen ofta att du känner till hur kläderna brukar sitta och hur man tar hand om dem.

Att hitta sin stil

Det är inte bara kläder som ger stilen utan även skor, frisyr och andra accessoarer så som armbandsur och smycken. Klicka dig fram här för att se skor som kan vara aktuella till vardags. Att hitta sin stil är inte alltid det lättaste. Vänner kan ofta erbjuda hjälp, eller varför inte anlita en personal shopper?