Att skapa en helhet

För att få till looken så gäller det att se till hela dig. Det är viktigt med klädseln men man får inte glömma hår och make-up. Det är ofta detta som sätter pricken över ditt utseende och får dig att skina. Se till att få den tid som du behöver för att fixa till din frisyr och lägga din make-up.

Skapa ny frisyr

För att göra det hela enklare så finns det fördelar att skaffa dig hair extensions som du kan lägga till i din frisyr. Detta gör att du kan variera din frisyr på ett sätt som du inte kan göra med ditt egna hår. Speciellt om du inte har någon speciell längd på detta så är extensions perfekt för dig. Se till att hitta hårförlängning i din kulör eller så kan du variera och h färgade slingor i din frisyr. Allt är möjligt och det är bara din fantasi som sätter gränserna när det kommer till vilken frisyr du ska skapa.

Lägg din make-up

Det är inte alltid som det finns tid att lägga din make-up när man ska iväg. Om man tränat och lärt sig grunderna så bör det gå relativt snabbt att få på ett ansikte. Man kan låta rutinen för hudvård och sminkningen flyta ihop om man väljer en dagkräm med färg eller så kan man faktiskt blanda i någon foundation i den dagkräm som du använder dig av. Ett bra tips om du vill att det ska gå snabbt är att använda dina fingrar istället för sminkpenslar och andra verktyg som brukar användas.