Accessoarer för hösten

Hösten närmar sig med stormsteg och det är dags att börja fundera över om man har en höstgarderob som håller måttet. Man börjar ofta titta på rockar, kängor och andra klädesplagg som är viktiga inför hösten. Det är dock lätt att glömma bort de små saker som gör att en outfit får det där lilla extra. Det kan därför vara bra att kolla närmare på detta, och det är precis det vi ska göra idag.

Men vad ska man då rikta in sig på? Detta beror så klart på din egen stil och vad du trivs med, men det finns några säkra kort du kan satsa på.

För dig som vill ge din outfit en lite lyxigare look kan du prova en slips eller fluga till din skjorta. Det gör att du ser mer uppklädd ut och du kommer förmodligen känna dig självsäkrare också.

Annars är smycken något som också kan höja en tråkig outfit till något riktigt snyggt. Det finns ett stort urval på internet och där kan du hitta det mesta och förhoppningsvis något som passar dig med.

Om smycken inte känns som din grej så kan en klocka vara ett hett alternativ. Dessa finns i mängder av olika designer och du kan därför hitta den som passar dig och din stil bäst. Detsamma gäller solglasögon där det också går att välja och vraka mellan olika designer och stilar.

Slutligen vill vi slå ett slag för bälten och hängslen som även de kan höja den tråkigaste av outfits till oanade höjder.